Yrityksestä

Yritykseni sai alkusysäyksen tuttavani puuskahduksesta "äh kun joku vaan voisi tehdä nämä pakolliset paperihommat niin yrittäminen voisi olla ihan kivaakin". Havahduin miettimään, että tosiaan, kaikki eivät välttämättä tykkääkään papereiden pyörittelystä, tiedon etsimisestä tai ylipäätänsä koneella istumisesta - minä taas suorastaan nautin niistä! Yritykseni on sivutoiminen, koska pidän valtavasti päätyöstäni ICT- alan asiantuntija tehtävissä, enkä ole siitä ainakaan vielä valmis luopumaan. 

Minulta tiedon etsiminen, tekstin tuottaminen ja uuden ideoiminen luonnistuu vaivattomasti  ja olen työssäni tehokas. Olen tottunut hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia ja tartun epäröimättä toimeen - tehtävästä riippumatta. Koulutukseltani olen merkonomi, datanomi sekä tietojenkäsittelyn tradenomi ja työkokemusta on vuosien varrella kertynyt varsin monipuolisesti. 

Yritykseni nimi muodostuu omasta etunimestäni Heli ja siitä salaisesta toiveesta, että ehkä jonain päivänä yritystoimintani suuntautuu vahvemmin IT- alalle: HelIT

Jos siis haluat ulkoistaa "ne pakolliset paperihommat" ja vapauttaa aikaasi johonkin sinulle mielekkäämpään tekemiseen niin ota ihmeessä yhteyttä!