Sopivatko virtuaaliassistentin palvelut yritykselleni? 

08.09.2023

Tuntuuko, että hallinnolliset työt vievät kokoajan enemmän ja enemmän aikaasi yrittäjänä? Saatko yrityksesi asiantuntijoilta palautetta, että hallinnolliset tehtävät haukkaavat liian ison osan heidän työajastaan? Yleensä hallinto pyörii ongelmitta, mutta yllättävän tilanteen (pitkä poissaolo, tehtäviä on päässyt kasaantumaan) vuoksi henkilöstö on ylikuormittunut? Tuntuvatko ylipäätänsä kaikki tietokoneella tehtävät työt vastenmieliseltä, vaikka tiedät että tehtävä on? Mikäli vastasit johonkin kysymykseen kyllä, voisi virtuaaliassistentin palveluista olla sinulle etua! 

Mistä tiedän mitä palveluita voin ulkoistaa?

Tätä sinun ei tarvitsekaan tietää! Kun otat yhteyttä varaamme kartoituskeskustelun, joka voidaan toteuttaa joko etänä tai toimistollasi. Sinulla ei tarvitse olla mielessäsi selkeitä tehtäviä jotka haluat ulkoistaa vaan riittää, että kerrot avoimesti yrityksesi tarpeista ja toiveista. Keskustelun pohjalta teen kirjallisen tarjouksen, joka sisältää luonnoksen tehtävistä ja arvion niihin käytettävästä tuntimäärästä. Mikäli koen, että palvelustani ei olisi merkittävää hyötyä yrityksellesi kerron sen kyllä.

Sopimuksen teon jälkeen 

Sopimuksen teon yhteydessä sovimme yrityksestäsi yhteyshenkilön, jonka kanssa virtuaaliassistentti asioi. Pääsääntöisesti kaikki yrityksen toimeksiannot tapahtuvat yhteyshenkilön kautta, jotta yrityksessäsi säilyy kokonaiskäsitys teetettävästä työstä. 

Alustavasi sovittujen tehtävien ei tarvitse olla kiveen hakattuja vaan niitä voidaan joustavasti muuttaa myös kesken sopimuskuukauden tarpeen niin vaatiessa. Usein esimerkiksi erilaiset tiedon etsintään liittyvät selvitystyöt tulevat eteen varsin yllättäen ja vaativat pikaista reagointia ja juuri näissä, nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa virtuaaliassistentti on loistava apu!

Palveluun sitoudutaan pääsääntöisesti kuukaudeksi kerrallaan tietyllä tuntimäärällä. Saat sopimuskuukauden aikana viikoittain kirjallisen raportin tehdystä työstä ja työhön käytetystä ajasta. Mikäli näyttää siltä, että sovittuja tunteja jää käyttämättä, voidaan ne siirtää käytettäväksi myöhemmin - et siis menetä maksamiasi tunteja. Mikäli tunteja siirretään pidettäväksi myöhemmin, tapahtuu laskutus sovitun kuukauden viimeinen päivä. 

Jos työtä on enemmän kuin on alunperin sovittu, voidaan kuukausipakettia muuttaa kesken sopimuskuukauden.  

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?